En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve yepelek bir görünüm sunar.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya kızıl kabilinden öteki celi renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın elan balaban görünmesini sağlayacaktır. şayet çok fosforlu olmayan koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yaratmak yürekin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renkli avizeler veya aplikler hane bağırsaki tavzih sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu konsept armatürler antrasit rengin dip ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hoş ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Bu da griyi bir ofis odasını veya yatak odası dolabını boyamak muhtevain en hayırlı renklerden biri yapar: Her iki rengin akıllıca kombinasyonu ile vadiınızın her mevsim mazbut ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız muhtemel.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve ömür alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir çekicilik merhametsizyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu derunin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek ama aynı zamanda dingin ve rahat bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Zahir antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kabilinden elan beton rengine yaklaşan beton renginden az buçuk henüz kıpkızıl bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir tutarlı ton olduğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolayca aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden münhal duvar rengi boyasıdır. öteki mobilya ve eşyaların goldfix rengi ile hafif mutabakat esenlar. Kapı ve cam renkleri ile antrasit duvar boyas oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi çoğunlukla derin gri yahut siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta harika bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile sair dekorasyon unsurlarıyla harika bir intibak kucakerisindedir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere doğru seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Aşiyan dekorunda griye yakışan renkler arasında kuşkusuz asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai gibi renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı konut dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin konum aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda sarplü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten antrasit renk tonları seçilebilir.

Report this wiki page